IJSCLUB SCHARWOUDE/GROSTHUIZEN

Welkom op de Internetpagina van IJsclub Scharwoude/Grosthuizen uit de gemeente Koggenland. Onze ijsclub bestaat sinds 1897.

Onze ijsclub organiseert vele activiteiten tijdens het schaatseizoen, zoals de organisatie van toertochten, schaats- en priksleewedstrijden tijdens natuurijsperioden, jeugd- en toerschaatsen op de kunstijsbaan in Hoorn en natuurlijk het Klaverjassen en Sjoelen bij de afsluiting van het seizoen.

Onze ijsclub valt onder het gewest Noord-Holland-Utrecht van de Koninklijke Schaatsen Rijders Bond (KNSB).

Inschrijving jeugdschaatsen seizoen 2021-2022 geopend
Kijk op de Jeugdschaatsen-pagina voor meer info en het Inschrijfformulier.
bericht geplaatst op 02 11 2021 23:00

ALV IJsclub zaterdag 19 november 2021
De Jaarvergaderingvan onze ijsclub is gepland a.s. vrijdag 19 november

U bent om 20:00 van harte welkom om deze bij te wonen. Ook als uw kind(eren) op jeugdschaatsen gaan, is het leuk om eens een vergadering bij te wonen.

Ter afsluiting spelen we een paar rondjes BINGO om mooie winterprijzen.

bericht geplaatst op 02 11 2021 22:59

Notulen van de laatste ALV
Download of lees hier de notulen van de laatste algemene leden vergadering van de ijsclub.
bericht geplaatst op 13 11 2021 19:36